Altop Groep support Wielerfestival Montferland

Op zaterdag 10 juni 2018 vindt het Wielerfestival Montferland plaats. Dit fietsevenement trekt jaarlijks meer dan 1000 mountainbikers naar het mooie Montferland voor een marathon. Dit jaar konden deelnemers kiezen uit 50, 75 of 100 kilometer. Inmiddels hebben ongeveer 1200 mannen en vrouwen zich ingeschreven voor deze sportieve uitdaging. Na afloop van de marathon is een een sfeervol Finish Festival met muziek, hapjes en drankjes. Het belooft dus een mooie (en hopelijk zonnige) dag te worden!

Zo’n evenement heeft natuurlijk de nodige voorbereiding nodig. Onze collega’s Rick Engelen en Elke Sessink zetten zich in voor de organisatie. Op de dag zelf zijn Joost Berndsen, Robert Nibbeling en Wesley Aaldering van de partij om er o.a. voor te zorgen dat de renners de route zonder problemen kunnen volgen. Daarnaast hebben zich namens Altop Groep een aantal ‘VIP’s’ aangemeld. Deze relaties worden voor en na de wedstrijd goed verzorgd door de vrijwilligers van Wielerfestival Montferland.

Doe je niet mee, maar houd je wel van sport en gezelligheid? Kom dan zeker even kijken op het terrein bij Specialized aan de Zeddamseweg in ‘s-Heerenberg.

Meer weten over het evenement? Ga naar www.wielerfestivalmontferland.nl