Drie stagiairs nemen afscheid

Het afgelopen half jaar liepen Gert-Jan, Max en Jeff stage bij Altop Groep. Gert-Jan ondersteunde de afdeling marketing, terwijl Max en Jeff vooral met het R&D team (Altop Products) aan de slag gingen. We vroegen de heren wat ze nog kwijt wilden over hun stageperiode…

Gert-Jan: Tijdens mijn stage heb ik o.a. gewerkt aan een marketingonderzoek voor de DrainTalent en een brainstorm-stappenplan. Verder heb ik Pascal en Elke geholpen bij allerlei opdrachten op de marketingafdeling. Ik heb mijn portfolio flink kunnen aanvullen met grafisch werk (posters, foto’s etc.). Ik vond het erg leuk om bij Altop Groep te werken bij een bedrijf door de afwisseling in de vele opdrachten. Of zoals ze hier zouden zeggen: Het was hèvig!

Max: Ik heb met plezier stage gelopen bij Altop Groep. Hier ben ik bezig geweest met het ontwikkelen van een nood- & oogdouche. Ik heb me vooral bezig gehouden met het testen en ontwerpen hiervan. Het ontwerp zal nog wel moeten worden afgerond, voordat er daadwerkelijk gedoucht kan worden. Ik heb erg veel geleerd bij mijn stage en wil bij dezen de mensen bedanken die mij hebben geholpen.

Jeff: Ik heb hier bij Altop Kunststoftechniek/Altop Products in een korte tijd heel veel geleerd, vooral van Wesley en Sam. Het voornaamste wat ik hier heb gedaan is het testen en verbeteren van de gepatenteerde producten zoals de vacuümpompen en de DrainTalent. Bedankt voor de leuke stage! Jullie zullen mij hier voorlopig nog wel eens rond zien lopen; ik blijf nog even!

We bedanken de heren voor hun creativiteit en inzet en wensen ze veel succes met hun verdere loopbaan.