Open Dag | Verplaatst! ?

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben wij besloten de open dag te verplaatsen. We plannen binnenkort een nieuwe datum…

 

We zijn al 20 jaar verbonden door techniek!

Eind jaren 90 besloten twee broers voor zichzelf te beginnen. Na een aantal jaar als tekenbureau te hebben gewerkt, werd op 1 april 2000 Altop Kunststoftechniek opgericht. Anno 2020 staat er een eigen pand in Beek, dat in een paar maanden tijd is uitgebreid met twee nieuwe hallen. Dagelijks werken ruim 50 mensen hier samen aan en met techniek. Dat willen we jullie graag laten zien én ervaren tijdens onze open dag!

Voor wie is de open dag bedoeld?

Iedereen is welkom op onze open dag! Vrienden, familie, buren en andere geïnteresseerden van alle leeftijden kunnen zich er vermaken.

Wat is er te beleven?

Natuurlijk laten we zien wat voor producten we maken, maar ook wie we zijn. Er is namelijk meer in het leven dan werken… Altop Groep is verbonden door techniek en dat willen we uitdragen. Altijd zelf al eens kunststof willen lassen? Vind je crossmotoren interessant? Of ben je zelfs op zoek naar een nieuwe baan? De route door ons pand leidt je langs allerlei thema’s die te maken hebben met Altop Groep. Aan het einde van de route staat de koffie voor je klaar! Voor snacks en vermaak wordt ook gezorgd.

Thema’s

DE KUNST VAN TECHNIEK

INNOVATIE

VIES WATER

SCHONE LUCHT

ALTOP MOTORSPORT

ALTOP CYCLING & FRIENDS

VIRTUAL REALITY

DRAINTALENT

Parkeren

We adviseren om op de fiets te komen. Mocht je toch de auto pakken, dan is parkeren mogelijk op en rondom het industrieterrein. We zullen zorgen voor een aantal parkeerbegeleiders die je de weg wijzen.