Over ons

Als je onze website bekijkt, vind je een kleurrijk pallet aan onderwerpen. We schrijven over kunststof, motorsport, luchtbehandeling, fietsen en afvalwatertechniek. Hoewel deze dingen op het eerste gezicht weinig met elkaar te maken hebben, is er toch een duidelijke kern; het draait altijd om techniek!

Iedereen die bij Altop Groep werkt heeft ‘iets’ met techniek. Voor de één uit zich dat in vakmanschap en voor de ander in een sportieve hobby. Techniek is iets dat je op je eigen manier kunt doen, maar ook samen. Tijdens ons werk, maar ook daarbuiten zijn we verbonden door techniek. Een ‘Rondje van de Zaak’ op de fiets, een middag langs het motorcross-circuit of ijshockeyen met zelfgemaakte sticks; niets is hier te gek. Juist dat maakt Altop Groep uniek en dat totaalplaatje willen we graag delen met de buitenwereld.

Altop Groep biedt oplossingen op het gebied van kunststof apparatenbouw en leidingsystemen (Altop Kunststoftechniek), luchtbehandelingskasten (Altop International) en producten voor de (afval)waterwereld (Arveon). Door middel van de complementaire kennis van de drie bv’s bedient Altop Groep een breed aantal segmenten met technisch advies en kwaliteitsproducten.

Door onze proactieve houding en transparante, flexibele werkwijze (waarbij we gebruik maken van korte lijnen) bewijzen we onszelf al ruim 20 jaar als een betrouwbare partner.

Met de focus op verbeteren, reageren we op de vraag vanuit de markt die zich continu ontwikkelt. Door actief te zoeken naar kansen binnen en buiten de bewegende markten, verdiepen en verbreden we onze kennis waar we dat willen. Met de juiste mensen op de juiste plek is elke uitdaging een kans op succes. Dynamiek, flexibiliteit en lef zijn de drie juiste ingrediënten die Altop Groep groot maken.

Altop Groep kent een informele, no-nonsense bedrijfscultuur. Het ondernemende management, in combinatie met een inventief en enthousiast team, maakt Altop Groep tot de perfecte partner.

 

Altop Groep
Matjeskolk 23
7037 DZ Beek

+31(0)316 – 820020