Werken bij Altop

Iedereen die bij Altop Groep werkt heeft ‘iets’ met techniek. Voor de één uit zich dat in vakmanschap en voor de ander in een sportieve hobby. Techniek is iets dat je op je eigen manier kunt doen, maar ook samen. Tijdens ons werk, maar ook daarbuiten zijn we verbonden door techniek. Een ‘Rondje van de Zaak’ op de fiets, een middag langs het motorcross-circuit of ijshockeyen met zelfgemaakte sticks; niets is hier te gek. Juist dat maakt Altop Groep uniek en dat totaalplaatje willen we graag delen met de buitenwereld.

Momenteel is ons team aardig compleet, maar als we enthousiast worden van jouw verhaal en cv, staan we altijd open voor een gesprek. Neem dus gerust contact met ons op als je geïnteresseerd bent!

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Altop Groep ziet er als volgt ui:

1. Stuur je cv en motivatiebrief naar vacature@altop.nl en geef aan om welke functie het gaat.
2. Binnen een week nemen we contact met je op.
3. Wordt je uitgenodigd, dan volgt een informeel gesprek, waarbij we elkaar allerlei vragen stellen om te zien of we bij elkaar passen.
4. Als er een goede klik is, nodigen we je uit voor een tweede gesprek, waarbij we ingaan op de details van de functie en het werken bij Altop.
5. Zijn we allebei nog steeds enthousiast, dan heten we je van harte welkom bij ons team!

Altop Groep

Altop Groep biedt oplossingen op het gebied van kunststof apparatenbouw en leidingsystemen (Altop Kunststoftechniek), luchtbehandelingskasten (Altop International) en producten voor de (afval)waterwereld (Arveon). Door middel van de complementaire kennis van de drie bv’s bedient Altop Groep een breed aantal segmenten met technisch advies en kwaliteitsproducten.
Door onze proactieve houding en transparante, flexibele werkwijze (waarbij we gebruik maken van korte lijnen) bewijzen we onszelf al bijna 20 jaar als een betrouwbare partner.

Met de focus op verbeteren, reageren we op de vraag vanuit de markt die zich continu ontwikkelt. Door actief te zoeken naar kansen binnen en buiten de bewegende markten, verdiepen en verbreden we onze kennis waar we dat willen. Met de juiste mensen op de juiste plek is elke uitdaging een kans op succes. Dynamiek, flexibiliteit en lef zijn de drie juiste ingrediënten die Altop Groep groot maken.