Goede berichten in gekke tijden

Crisis, narigheid en ongemakken domineren het nieuws. Ook bij Altop Groep merken we de gevolgen van de maatregelen tegen COVID-19. Toch proberen we positief te blijven, want we hebben allemaal behoefte aan goede berichten in gekke tijden.

Nieuw pand bijna klaar

De bouw is ‘gewoon’ doorgegaan, dus eind deze maand zal het nieuwe pand worden opgeleverd. De nodige likjes verf en het E-werk zijn zo goed als klaar. Daarna kan de verhuizing beginnen!

Relatief weinig zieken

Er werken veel mensen thuis en een enkeling is ‘buiten bedrijf’ omdat diegene meer risico loopt (of juist vormt). Toch valt het ziekteverzuim tot nu toe mee en dat vinden we fijn. Uiteraard bij dezen ook beterschap gewenst voor de mensen (en hun naasten) die op dit moment wel ziek zijn.

Twee nieuwe collega’s

Ondertussen zijn er twee vacatures ingevuld. Per 1 april zijn Hans Oldenkamp en Patrick ten Haaf in dienst getreden. Zij gaan resp. de functie van Coördinator Service & Onderhoud en Projectleider vervullen.

Teambuilding

Omdat onze monteurs momenteel niet overal welkom zijn, werken zij ook in de productie. De orders lopen lekker door en de werkdruk is stabiel. Deze samenwerking tussen verschillende afdelingen kan hele mooie uitwerkingen hebben. Ga zo door, mannen!

Sam’s grote tuinverbouwing

Thuiswerken is niet voor iedereen weggelegd, maar Sam Speijers (ontwikkelaar van de DrainTalent) tilt het naar een heel nieuw level. Woensdag stonden een aannemer, grondleverancier en grasmeesters klaar voor – het lijkt wel een tv-programma – Sam’s grote tuinverbouwing. Zijn tuin werd namelijk omgetoverd tot een heus voetbalveld. Zo kan hij thuis de DrainTalent installeren en er ongeremd mee experimenteren.

DrainTalent in het nieuws

Over de DrainTalent gesproken: Regio8 plaatste gisteren een leuk item hierover.

Feesten in het vooruitzicht

Hoewel onze evenementen even in de ijskast staan, betekent dat niet dat de voorbereiding stilstaat. De Altop Cycling & Friends Relatiedag, Open Dag en de personeelsfeesten gaan gewoon door. De voorpret was even weggeëbd, maar langzamerhand komt die weer terug. Zodra de data bekend zijn horen jullie dat natuurlijk via de gebruikelijke kanalen. Er valt dus genoeg te feesten in de tweede helft van 2020!

 

Tot zover de vrolijke noot in deze tijd. Hopelijk komen jullie allemaal goed door deze periode en zien we elkaar snel op het terras, in de schouwburg of langs de lijn.

Blijf veilig en fit en maak er een leuk Paasweekend van! Aan het weer kan het niet liggen…