Support Joost & Rick voor Bergh in het Zadel

Altop Kunststoftechniek is ambassadeur van stichting Bergh in het Zadel. Deze stichting zamelt geld in voor de kankerbestrijding. Elke vier jaar richten zij zich op een (door KWF goedgekeurd) onderzoek. In het voorjaar van 2019 staat een grote uitdaging op de planning: Een team van zo’n 90 fietsers gaat een monstertocht rijden, van Bergh naar Leipzig en terug. De 9-daagse tocht gaat over 1.282 kilometer met maar liefst 11.734 hoogtemeters! Ook collega’s Joost Berndsen en Rick Engelen doen mee.

Relatiedag

Eens per jaar organiseert Altop Groep een relatiedag. In de editie van 2018 geven we speciale aandacht aan de Bergh-Leipzig-Bergh tocht van Bergh in het Zadel. Directeur Joost Berndsen en projectmanager Rick Engelen zullen in aanloop naar de relatiedag geld inzamelen voor de stichting. Deelname aan het evenement is gratis, maar het zou super zijn als onze relaties ervoor zorgen dat Joost en Rick met een mooi geldbedrag de eindstreep halen.

Meer informatie over de tocht.

Doneren

Wil je Joost en Rick supporten, zodat ze met een mooi bedrag de eindstreep bereiken? Je kunt een bijdrage naar keuze doneren via de site van Bergh in het Zadel. Elke euro telt, dus ook een kleine bijdrage wordt zeer gewaardeerd!