Zon, zand en… tweewielers

Afgelopen weekend stond voor veel van onze collega’s in het teken van tweewielers en zand. Bij dezen een kort sfeerverslag.

Op zaterdag 9 juni stonden we langs het crosscircuit in Lochem om Wesley Aaldering aan te moedigen. In de eerste manche ging hij matig van start en kwam in een druk bezette superklasse als 24e over de finish. In de tweede manche raakte Wesley in de eerste ronde betrokken bij een valpartij, waardoor hij met een aantal rijders van achteren aan de wedstrijd moest beginnen. Hij kwam als 27e over de finish wat goed was voor een 23e plaats in de einduitslag. Hoewel hij er zelf niet zo tevreden mee was, hebben we een leuke middag gehad!

 

Ondertussen was een groep mountainbikers in Altop Groep-tenue op pad gestuurd om de borden voor Wielerfestival Montferland uit te pijlen. Zondag 10 juni waren de meesten er dan ook al vroeg bij om de laatste voorbereidingen te treffen voor deze marathon.  Er deden geen collega’s mee aan de wedstrijd, maar natuurlijk wel de nodige vrienden en kennissen om aan te moedigen. De dag werd alles weer netjes opgehaald en konden we proosten op een geslaagde marathon.

Update 18/06/18 namens de organisatie van Wielerfestival Montferland:

“Wij vinden dat de samenwerking erg fijn was, passend was ingericht met deelnames, praktische ondersteuning, faciliteiten en zichtbaarheid. Bovendien was jullie inzet onmisbaar voor het slagen van het evenement. Hopelijk hebben alle betrokkenen aan jullie kant de samenwerking ook zo ervaren. De bijdrage van Altop Groep heeft echt wat toegevoegd aan het evenement waarvan ruim 1000 mensen volop hebben genoten.”

Met het goede weer en de goede sfeer, was het een top weekend!

En nu weer aan het werk…