Helaas, afgelast… Doneren kan natuurlijk gewoon nog steeds!

Fietsen voor Bergh in het Zadel

Altop Kunststoftechniek is ambassadeur van stichting Bergh in het Zadel. Deze stichting zamelt geld in voor de kankerbestrijding. Elke vier jaar richten zij zich op een (door KWF goedgekeurd) onderzoek. In mei staat een grote uitdaging op de planning; een groep van zo’n 90 fietsers gaat een monstertocht rijden, van Bergh naar Leipzig en terug. De 9-daagse tocht gaat over 1.282 kilometer met maar liefst 11.734 hoogtemeters! Ook collega’s Joost Berndsen en Rick Engelen doen mee.

Om geld in te zamelen voor deze tocht organiseren Joost en Rick, samen met fietsvriend Marcel, een fietstocht voor iedereen die een steentje wil bijdragen.

Wat gaan we doen?

We gaan samen fietsen, waarbij je kunt kiezen voor de wegtoertocht of de mountainbikeroute. De wegtoertocht heeft een route van 100 kilometer (je kunt er ook voor kiezen deze te halveren). De mountainbikeroute is 25 kilometer en loopt door het Bergherbos. De echte diehards kunnen deze route twee keer fietsen. Na de tocht is er, zoals je dat van ons gewend bent, een heerlijke lunch.