Erkend voor de opleiding Smart Industry

In deze tijd van big data, internet en robots verandert er veel op de arbeidsmarkt. Sommige beroepen zullen verdwijnen, maar er komen ook beroepen bij. Om hierop in te spelen heeft het Graafschap College in Doetinchem in 2017 de opleiding ‘Middenkaderfunctionaris Smart Industry’ geïntroduceerd. Deze opleiding is gericht op een combinatie van engineering, ICT en applicatieontwikkeling. We gaan de samenwerking aan met het Graafschap College om deze opleiding tot een succes te maken.

Bij Altop Groep hebben we een passie voor techniek. Dit heeft ertoe geleid dat we inmiddels meerdere  gepatenteerde producten aan het ontwikkelen zijn. We beginnen met een idee, ontwerpen, maken en testen dat. Dit herhalen we tot we het beste resultaat hebben. Daarbij komen alle facetten van Smart Industry aan bod, van 3D-tekening tot bouten, moeren en sensoren.

Wij zijn door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven erkend als leerbedrijf voor deze opleiding. Wij hopen hiermee de juiste scholieren en studenten een mooie stageplek te kunnen bieden. Zij helpen ons met het ontwikkelen van nieuwe producten, wij helpen hen met hun opleiding. Smart, toch?

Wil je meer weten over de opleiding Middenkaderfunctionaris Smart Industry?
Ga dan naar deze pagina.