Maak kennis met onze stagiaire Laura (Technische Bedrijfskunde)

Hoi!

Mijn naam is Laura. Ik ben 21 jaar en woon in ’s-Heerenberg. Ik studeer Technische Bedrijfskunde aan de HAN. Sinds 31 augustus loop ik stage bij Altop Groep op de afdeling KAM. Ik houd me daarbij vooral bezig met de werkvoorbereiding. Dat is de stap tussen het ontwerpen en de productie.

Inmiddels werk ik hier een aantal weken en leer ik het bedrijf steeds beter kennen. Voordat ik aan mijn stage begon wist ik eigenlijk niet goed wat ik kon verwachten, het is namelijk mijn eerste stage ‘op kantoor’. Mijn vorige stages waren in diverse werkplaatsen in de autotechniek. Ik was dus vooral benieuwd naar hoe het is om op het kantoor te werken.

Zenuwachtig was ik niet, maar direct op mensen afstappen en vragen stellen vond ik wel spannend. Gelukkig is iedereen hier erg meewerkend en spraakzaam. Zij willen me van alles laten zien en vertellen. Dat vind ik erg fijn. Niet alleen omdat de processen me erg interesseren, maar ook omdat ik een compleet beeld krijg van hoe het er in dit bedrijf aan toe gaat. Ook mijn begeleider kan ik alles vragen (Elke Sessink red.). Zij heeft mij enorm geholpen om een goede start te maken.

Wat ik leuk vind, is dat ik de theorie van mijn studie herken in het bedrijf. Dat maakt het werken bij Altop Groep, maar ook het maken van de schoolopdrachten een stuk eenvoudiger.

Mijn persoonlijke doel is om me ook te oriënteren op verschillende functies, om te bedenken waar ik mijzelf zou zien na mijn opleiding.

Tot nu toe heb ik al veel informatie verzameld en heb ik het erg naar mijn zin! Ik houd jullie op de hoogte van mijn belevingen.

Groetjes, Laura