Stage lopen bij Altop Groep

De jeugd heeft de toekomst! Heel cliché, maar daarom niet minder waar. BIj Altop Groep hebben we al veel jongeren mogen opleiden. Herken jij jezelf in onderstaande? Stuur dan een mailtje naar vacature@altop.nl of neem contact op met Marij Striekwold (InnovatieHub): 06 13 63 65 65.

> Je bent gek op techniek en hebt technisch inzicht.
> Je begrijpt boeren logica en weet van aanpakken.
> Je hebt een rijbewijs of bent bereid met het OV naar Beek te komen.
> Je bent niet verlegen en hebt een goed gevoel voor humor.

Actuele stageplekken

Stagemarkt.nl

Als er stageplekken voor het mbo beschikbaar zijn bij Altop Groep, staan deze vermeld op www.stagemarkt.nl. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar vacature@altop.nl of naar één van onze medewerkers met wie je contact hebt gehad.

Innovatiehub

Naast SBB en Stagemarkt.nl werken we samen met Innovatiehub. Innovatiehub is gericht op het verbinden van bedrijven, scholen en stagiaires. Daarbij krijgt de stagiair of afstudeerder extra begeleiding van de Hubmanager. Samenwerking met Innovatiehub is mogelijk voor zowel mbo, hbo als universitaire opleidingen.

Lees hier meer over Innovatiehub.

Erkend Leerbedrijf

In 2003 hebben wij onze eerste erkenningen van Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) behaald. SBB is een organisatie die ervoor zorgt dat de kwaliteit van stageplekken op (met name) het mbo gewaarborgd blijft. Wanneer SBB een erkenning goedkeurt, is het bedrijf voor die specifieke opleiding geregistreerd als Erkend Leerbedrijf.