-x- A.

Valentijnsdag… De één vindt het commerciële bullshit en de ander is helemaal in de wolken. Zelf verwacht ik dit jaar geen liefdesverklaringen – net als vorig jaar ? en volgend jaar – maar ik wilde deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Vandaag hebben acht mensen een rode roos mogen ontvangen met de volgende tekst:

Liefste …,

Weet je nog, toen we elkaar (bijna 20 jaar geleden) leerden kennen… Was het liefde op het eerste gezicht? Ondanks de eerste rimpels en grijze haren, hoop ik op nog vele mooie jaren samen! We zijn misschien niet meer zo jong en verliefd, maar wel voor altijd verbonden door techniek!

-x- A.

Deze acht (Chiel, Joost, Manuel, Bas, Joop, Marcel, Robert en Freek) zijn in 2020 twintig jaar onderdeel van Altop Groep. Aangezien we dit jaar tevens ons twintigjarig bestaan vieren, zijn dat dus de mensen van het eerste uur!

Twintig jaar werken bij hetzelfde bedrijf, waar geen dag hetzelfde is… Dat verdient wel een beetje liefde op Valentijnsdag, dacht ik zo.

Voor iedereen die geen roos, chocolade of liefdesbrief heeft ontvangen vandaag, maar wel deze blog heeft gelezen: Jullie zijn ook lief hoor! ?

 

Groeten en fijn weekend,

A.

P.S. Noteer alvast in je agenda: zaterdag 25 april van 10.00 uur tot 16.00 uur! #wordtvervolgd