Toooeet! | Zomerborrel Altop Groep

Het is een zonnige vrijdagmiddag in Montferland. Er waait een heerlijk briesje, de vogels fluiten en de processierupsen chillen in de eikenbomen… Plotseling wordt de rust verstoord door tientallen scooters! Het was weer tijd voor onze zomerborrel…

Rond 16.00 uur verzamelden we bij onze ‘stamkroeg’ Partycentrum De Dèèl. We werden ontvangen met een kop koffie en Chiel praatte ons bij over de resultaten van het afgelopen half jaar. Tot zover het zakelijke gedeelte, want een uurtje later stapten we op de scooter voor een tocht door het mooie Montferland. Hoewel de route voor de meesten weinig verrassend was, had iedereen het reuze naar zijn zin. Er werd gelachen, getoetert en meerdere verkeersregels werden overtreden (sorry, medeweggebruikers). Bij het kasteel in ‘s-Heerenberg was er een korte stop voor een (incomplete, maar daarom niet minder leuke) groepsfoto.

Van toeren krijg je natuurlijk honger, dus eenmaal teruggekeerd bij De Dèèl werd de barbecue aangestoken. De overheerlijke salades, friet, vlees en zalm gingen er wel in! Het dorstige weer en de goede sfeer zorgden ervoor dat ook de nodige pilsjes genuttigd werden. Tegen 22.00 uur gingen de meeste collega’s huiswaarts. Een groepje diehards nam nog een paar afzakkertjes en ver na middernacht keerde de rust weder. Zo kwam ook deze zomerborrel weer tot een goed einde!

We wensen alle collega’s (alvast) een hele fijne vakantie!

Marcel en Judith Beekman, bedankt voor de goede zorgen. Wim Tatelaar, bedankt voor de scooters!